Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu Ziyaret Ettiler

14.12.2021 356

13.12.2021 tarihinde Kaymakamımız Sayın, Dr. Arslan YURT,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin ERBAY ve Şube Müdürümüz Sayın Hikmet KIZILCIK Okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Sayın Kaymakamımız ve beraberindeki heyet Okulumuz öğretmenler odasında öğretmenlerimizle görüşmüş, Bigep kapsamında yapılan deneme sınavında ilçe derecesi elde eden öğrencilerimizle tanışmış ve öğrencilerimizi tebrik etmişlerdir.

Sayın Kaymakamımız ve beraberindeki heyet Okulumuzun sorun ve ihtiyaçları ile ilgili yakından ilgilenmişlerdir.

Okulumuzun robotik kodlama eğitimi alacak öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerimize başarılar dilemişlerdir.

Kaymakamımız Sayın Dr. Arslan YURT Beyefendi'ye , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Erbay Beyefendi' ye ve Şube Müdürümüz Sayın Hikmet KIZILCIK Beyefendi' ye nazik ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ederiz.

14-12-202114-12-202114-12-202114-12-2021