ÇOCUK, KİTAP VE FOTOĞRAF YARIŞMASI

21.01.2022 370

ÇOCUK, KİTAP VE SANAT" FOTOĞRAF YARIŞMASI

YARIŞMA ŞARTNAMESİ:

Yarışmanın amacı, kitabı ve okumayı hayatın içine dahil ederken buna sanatsal bir bakış açısı katabilmek, estetik ruhu yakalayabilmektir. Bakmak değil görmenin kıymetini keşfetmek, yapılan işten zevk alabilmektir. Her evde bir çocuk, her çocukta bir kitap ve her fotoğrafta bir çocukla bir kitap...

Yarışma ile ilgili örnek fotoğraflar okulumuzun resmi internet sitesinde mevcuttur.

Yarışma Öğretmenim Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Feride AKDENİZ tarafından düzenlenmiştir.

Çekilen fotoğraflar whatsapp üzerinden 0505 595 31 59 nolu telefona iletilecektir.

Değerlendirme okul öğretmenlerinden Görsel Sanatlar Öğretmeni Burcu Kara ve Türkçe Öğretmeni Feride Akdeniz tarafından yapılacaktır.

Yarışma Koşulları:

• Yarışmaya sadece Öğretmenim Ortaokulu öğrencileri katılabilecektir.

• Her öğrencinin bir fotoğrafla katılabileceği yarışmada çekilen fotoğrafların teması "Kitap ve Çocuk" olmalıdır.

• Fotoğraflar iç ya da dış mekan çekimi olabilir.

• Çekilen fotoğraflarda filtre kullanılabilir.

• Fotoğraflarda orijinalliği bozacak fotoshop ve benzeri uygulamalar kullanılmayacaktır.

• Fotoğraflar daha önce başka yerde kullanılmamış olacaktır.

• Yarışmaya son katılma tarihi 05 Şubat 2022'dir.

Ödüller:

1. olan öğrencimize 200 TL değerinde kırtasiye çeki.

2. olan öğrencimize 150 TL değerinde kırtasiye çeki.

3. olan öğrencimize 100 TL değerinde kırtasiye çeki.

Mansiyon ödüle layık görülen öğrencimize 50 TL değerinde kırtasiye çeki verilecektir.

21-01-2022

21-01-202221-01-202221-01-2022