ONLİNE KAZANIM TARAMA SINAVLARI

16-12-2020

16-01-2021

PROJE FORMU

ÖĞRETMENİM ORTAOKULU KAZANIM TARAMA TESTLERİ (KTT)

BAŞLIYOR

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu kazanım tarama testleri başlıyor. Her hafta işlenen konulardan hazırlanacak olan bu testler cuma günü 19.00-22.30 saatleri arasında okulumuz öğrencileri tarafından online olarak çözülecektir. Böylece öğrencilerimiz tüm derslerden öğrendiklerini her hafta hemen pekiştirme imkanına sahip olacaktır. Testlerin sonuçları okulumuzun internet sitesinde yayınlanacaktır. Kazanım tarama testlerimiz:

Türkçe 10,

Matematik 10,

Fen ve Teknoloji 10,

İnkılap Tarihi/Sosyal Bilgiler 5,

İngilizce 5,

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 5, olmak üzere toplam 45 sorudan oluşacaktır.

Test linkleri her sınıf ve ders bazında ayrı ayrı olacak okulumuzun internet sitesinden cuma günleri paylaşılacaktır. Linke tıklayarak sınava giriş yapan öğrenci test için belirlenen sürede testi bitirmek zorundadır.

Kazanım tarama testlerimiz eğitim-öğretim yılı boyunca her hafta cuma günü yapılmaya devam edilecektir.

Fikret Ütnü

Okul Müdürü